Salg og service

Lad os stå for din opgave

Hos os kan vi hjælpe dig med din opgave. Uanset om du skal have hjælp til en lille opgave eller et større, mere omfattende projekt. Ingen opgave er for lille, og ingen for stor. Vi stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til dig. Hvis ikke du får svar på dine spørgsmål her, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Gratis tilbud

Vi har nok alle stået i en situation, hvor vi har købt det billige værktøj i byggemarkedet, da vi ikke vidste hvilket værktøj der ville egne sig til opgaven, eller hvor vi skulle skaffe det fra. Alternativt har vi måske opgivet en ide til et projekt, da vi ikke kunne overskue hvordan ideen kunne omsættes til virkelighed.

Fremover behøver du ikke stå i denne situation. Hvis du kontakter Hardpart, kan vi hjælpe dig med rådgivning, vedrørende hvilke værktøjer der egner sig bedst til den ide du har, eller et tilbud på de komponenter du mangler. Vi kan også hjælpe dig med at definere hvilke dele du skal bruge til et givent projekt. Det koster ikke noget at spørge os, og måske kan vi hjælpe dig med at få din ide til at blive til virkelighed.

På baggrund af vores store erfaring, fra metal, plast og maskinbyggerindustrien, ved vi at misforståelser kan medføre forsinkelser, og unødvendige omkostninger. Derfor bruger vi meget tid på at sætte os ind i netop din forespørgsel, da vi derved bedst kan hjælpe dig videre med dit projekt. Om din forespørgsel kan løses på få minutter, eller det kræver flere måneders gennemgang, med flere møder, er et tilbud altid gratis og uforpligtende. Vi er ikke kede af at henvise dig til en konkurrent, hvis ikke vi kan tilbyde dig en løsning vi mener er konkurrencedygtig. For os er det vigtigste mål, at dit projekt bliver en succes. Om dit projekt drejer sig om en enkelt skrue, eller en stor maskine, er ikke vigtigt for os. Det der betyder noget, er at du får succes med dit projekt.

Få et tilbud

Er du også træt af ikke at kunne skaffe det helt rigtige værktøj, eller den rigtige komponent til dit projekt, så kontakt os, og få et uforpligtende tilbud.