Kompetencer

Ønsker du vores hjælp?

Vi har stor erfaring fra metal, plast og maskinbyggerindustrien. Her har vi skaffet os en masse kontakter, der kan hjælpe med at skaffe lige den komponent, eller det værktøj du står og mangler. Desuden har vi skaffet os den rigtige viden, til at kunne hjælpe dig videre med dit personlige projekt.

For os er kvalitet vigtigere end pris, og vores største mål, er at hjælpe dig med at lave projekter du kan vise dine børnebørn og oldebørn. Hvis du ønsker et tilbud på noget du kan skaffe i detailhandelen, skaffer vi naturligvis det bedst mulige tilbud til dig, men vi forbeholder os retten til at pege dig i retning af nogle af de andre dygtige leverandører på markedet, hvis de kan levere et bedre tilbud end os.

Indledende samtale

Før vi går i gang med en opgave, tager vi altid en grundig, indledende snak med dig. Dette gør vi for at komme bedst muligt fra start og for at undgå misforståelser. Det er vigtigt for os at forventningsafstemme. På grund af vores store erfaring, fra metal, plast og maskinbyggerbranchen, ved vi at den indledende samtale er af meget stor betydning, da misforståelser kan medføre unødvendige forsinkelser, og ekstra omkostninger.

Få et tilbud

Er du også træt af ikke at kunne skaffe det helt rigtige værktøj, eller den rigtige komponent til dit projekt, så kontakt os, og få et uforpligtende tilbud.