Om Hardpart

Om os

Hardpart er stiftet på baggrund af en daglig irritation over, at man som privatperson ikke har de samme muligheder som industrien, i forhold til at skaffe de rigtige komponenter, samt det ønskede værktøj, men var tvunget til at nøjes med det udvalg byggemarkederne valgte at tage hjem.

Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring, fra metal, plast og maskinbyggerindustrien, og har derigennem skaffet os nogle rigtig gode kontakter, og kan skaffe langt det meste af hvad man kan få brug for, til sine projekter.

Hvis ikke det kan skaffes, kan vi i de fleste tilfælde finde frem til en pris på at få det fremstillet, eller vi kan fremstille det på vores eget værksted.

Hos Hardpart, er vi vant til at tage et projekt, fra en ide, og et par streger på er brugt serviet, til et færdigt produkt, monteret og godkendt hos kunden, så hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte os, før ideen er tænkt til ende. I mange tilfælde kan vi komme med input, der kan hjælpe dig videre i processen.

Vi har stor erfaring med at konstruere tegninger i 3D, samt arbejdstegninger i 2D og kan hjælpe dig med at tage din ide videre til et håndgribeligt produkt. Om du ønsker at vi producerer der færdige emne, eller kun laver tegningerne til dig, så du selv kan fremstille det, er helt op til dig.

Desuden tilbyder vi service og vedligehold af dit el-værktøj. På denne måde kan du forlænge dit kvalitetsværktøjs levetid samt undgå farlige fejl på dine værktøjer.

Hos Hardpart, er et tilbud altid gratis og uforpligtende

Få et tilbud

Er du også træt af ikke at kunne skaffe det helt rigtige værktøj, eller den rigtige komponent til dit projekt, så kontakt os, og få et uforpligtende tilbud.